alku orit tammat kasvatus

Kasvatus

Naryassa kasvatetaan akhaltekinhevosia kisakäyttöön ja harrastehevosiksi. Hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi arvostamme myös hyvää rakennetta ja terveyttä, sekä selväpäisyyttä. Kaikkien kasvattiemme vanhemmat on valittu tarkkaan ja harkitusti, jotta tuloksena olisi mahdollisimman monipuolinen, hyväluonteinen ja reipas ratsu, joka pärjäisi useammassakin lajissa. Suosimme kasvatuksessamme erityisesti evm-sukuisia, mutta mukaan mahtuvat myös 1-2 -polviset hevoset: näin kehitämme omaa linjaamme ja pääsemme vaikuttamaan rodun tulevaisuuteen. Kasvatuksemme tavoitteena on säilyttää rotujen alkuperäisyys ja jalostaa kestäviä, hyväluonteisia ja -rakenteisia hevosia, joilla olisi taitoa ja halua kilpailla niille ominaisissa lajeissa.

Varsat totutetaan alusta alkaen käsittelyyn ja ihmisen kosketukseen. Vähitellen alamme totuttaa varsaa myös erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin. Kaikki meiltä lähtevät kasvatit ovat saaneet tottua vilkkaaseen tallielämään ja monenlaisiin eri hevosiin ja muihin eläimiin. Kasvatin tullessa myyntiin, toivon, että osoitat kiinnostuksesi ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai keskustassa. Toivon uusien omistajien panostavan kasvatteihimme ja kilpailevan niillä jaosten alaisissa kisoissa ja mahdollisesti myös näyttelyissä. Ennen kuin otat yhteyttä, luethan myyntiehdot!


Myyntiehdot

♦  Varsan sivut ilmoitetaan kahden viikon kuluessa ostopäätöksestä
♦  Hevosen perustietoja, kuten nimeä, syntymäaikaa, väriä ja sukua, ei saa muuttaa
♦  Varsa ei voi olla vanhempi kuin sen vanhemmat (vähintään 1v eroa)
♦  Varsa rekisteröidään VRL:oon; kasvattaja NARY4343, kasvatusliite tulossa, syntymämaa Ukraina
♦  Kaikista omistaja- ja sivumuutoksista tulee ilmoittaa, menehdyttyään kasvatti saa muistosivut (Web Archive/ilmaispalvelin)
♦  Orin ruunaaminen ilman lupaa on kiellettyä


Kasvatit

Ei vielä syntyneitä kasvatteja.
Tämä on virtuaalitalli    |    Alkuperäinen ulkoasu © M Layouts, muokkaus Shannon. | Ulkoasun kuvat © Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0, tausta Pexels
Narya Stud